slide01

Wat is Mindful Analysis?

Mindful Analysis online coaching komt voort uit de vele inzichten en bevindingen op het gebied van coaching, counseling, psychotherapie en geestelijke verzorging.

Mindfulness
Een ander woord voor Mindfulness is aandachtsmeditatie, iets wat velen zijn verleerd. Door een snel veranderende maatschappij, de versplintering en de overladen hoeveelheid informatie is het moeilijk geworden om u lang en goed te concentreren. Terwijl dit juist nodig is om te kunnen onderzoeken welke gevoelens en gedachten u hebt om weer tot de voor u juiste actie te kunnen overgaan.

Schrijven kunt u zien als een vorm van meditatie. U bent in alle rust in uw eentje in uw eigen omgeving aan het werk. Het is stil. U zit achter uw eigen computer. U concentreert zich en communiceert niet of nauwelijks. U observeert uw gedachten, u daalt in uzelf af en u laat uw creativiteit de vrije loop. Meditatief, dat is het zeker en daar houdt het niet bij op.

Mindful
De term mindful in Mindful Analysis heeft ook te maken met het lichaam. Dat bevindt zich in het rustig en liefst afgezonderd achter uw eigen computer zitten. Omdat u zwijgt, is uw ademhaling anders. Het is een van de buitenwereld teruggetrokken, ingetogen en in zichzelf gekeerde toestand waarin men tijdelijk verblijft om zich ontspannen aandachtig in te spannen.

U richt zich op uzelf om u daarna weer op een voor u goed voelende en bij u passende wijze tot een ander te kunnen richten.

Analysis
Analysis staat ook ergens voor. U gaat op onderzoek uit: u wilt weten hoe dingen komen, wat u eraan kunt doen en wat u eraan gaat doen. Daar is altijd analyse voor nodig, op wat voor niveau dan ook. We gaan ontdekken wat uw manier van analyseren is en wat u daarbij kan helpen, want bij Mindful Analysis online coaching bepaalt u waarover het gaat. De Mindful Analyst begeleidt u alleen om te verhelderen, te ervaren, te versterken en ja ook: om te ademen en te ontspannen.

Schrijven is in zekere zin al een meditatieve en aandachtgerichte vorm van het analyseren van uw gedachten.

De voordelen van Mindful Analysis online coaching

  • Reistijden & reiskosten besparend.
  • Uw eigen momenten kiezen en in alle rust werken vanuit uw eigen vertrouwde omgeving, waardoor het makkelijker is om in contact met de eigen gevoelens en gedachten te komen.
  • U hoeft de deur niet uit. U kunt in uw eigen omgeving op het moment dat het u het beste past aan de slag en u bent vrij om 24/7 te schrijven over wat u wilt. De terugkoppeling op uw verhaal kunt dagelijks tussen 09.00 en 21.00 uur tegemoetzien.
  • Laagdrempelig: de laagdrempeligheid van online werken zorgt er ook voor dat mensen die normaal gesproken geen hulp inroepen dit via internet wel doen. Gevoelens van schaamte en onzekerheid hoeven immers niet overwonnen te worden als je anoniem bent en de ander je niet ziet.
  • Sorg Online Coaching heeft geen wachtlijst. U kunt nu direct uw vraag voorleggen en al op korte termijn in uw dagelijkse leven gaan toepassen wat u tijdens het Mindful Analysis-traject leert.
Neem contact op »

Meer weten of aanmelden voor een traject?

Bel 06 - 511 794 07 of mail naar info@sorg-online-coaching.nl