Sorg's werkwijze

Het feitelijke waarneembare van mijn werk bestaat uit het zorgvuldig e-mail lezen en e-mail schrijven met de intentie om het u in praktische zin zo makkelijk mogelijk te maken. Mijn belangrijkste doelstelling is om u te motiveren, stimuleren en te activeren om een grondig zelfonderzoek te willen doen om daardoor antwoorden en oplossingen voor de bij u levende vragen te vinden. Ook al zijn deze nog niet volledig geformuleerd aan het begin van het traject.

Mijn grondhouding getuigt van gastvrijheid, een open houding en een sterk empathisch vermogen. Als Mindful Analyst ben ik vooral mindful, waardoor ik in staat ben om zonder oordeel uw teksten te lezen. Ik benader u vanuit de zorg en belangstelling voor het individu en ik ga daarbij niet uit een gemiddeld soort mens dat uit wetenschappelijk onderzoek rolt. Dit houdt dat ik een mensbeeld heb van waaruit ik de ander zachtaardig benader en attent tegemoet treed.

Dat alles vindt u terug in de toonzetting van mijn e-mails. U bent een uniek mens en mijn e-mails aan u als Mindful Analyst bestaan daarom niet uit kopiëren en plakken uit andere teksten. Origineel maatwerk, speciaal voor u!

Kortom, bij Sorg Online Coaching bent u in goede handen. Door mijn korte en krachtige Mindful Analysis traject bent u binnen 1 week in staat om vanuit zelfinzicht en zelfvertrouwen weer tot volle ontplooiing van uzelf te komen.

Neem contact op »

Meer weten of aanmelden voor een traject?

Bel 06 - 511 794 07 of mail naar info@sorg-online-coaching.nl